Wellness Rejser

WELLNESS REJSER

ER DU TIL REJSER?


Opdatering om Corona og vores rejser:


Vi forholder os altid til Udenrigsministeriets råd og anbefalinger omkring eventuelle rejseforbud.
Skulle Udenrigsministeriet fraråde en rejse, så kigger man på, hvornår rejsen finder sted. Skal rejsen finde sted indenfor de
næste 14 dage, så er der mulighed for fri annullering og refusion af rejsen. Ligger rejsen fx i maj måned,  så kigger man på, hvordan
rejsevejledningen fra Udenrigsministeriet ser ud 14 dage inden planlagt afrejse. Er der fx på dette tidspunkt ingen restriktioner eller rejseforbud, så er det dette vi forholder os til. En eventuel annullering uden at Udenrigsministeriet har frarådet rejser til destinationen, følger de generelle vilkår for annullering.

De generelle vilkår for annullering af en rejse er, at der op til 3 måneder før afrejse kan annulleres dog uden refusion af depositum. Ved annullering herefter, skal hele rejsen betales, og egen rejseforsikring dækker efter deres gældende regler.


WELLNESS OG TRÆNING PÅ ISCHIA


Ischia er Italiens hemmelige ø-perle! Som storebror til Capri er denne ø endnu mere smuk og mindre overrendt da den ikke er helt så kendt. Derfor er Ischia italienernes sommerferie paradis!

Ischias mange varme kilder og kurbade har i århundreder lokket folk til øen, som med sin skønhed og charme byder på helse, velvære og smukke oplevelser.

Vi tager afsted i små hold på 12- 14 personer i 10 dage.

Hotel Europa vi bor på, er typisk italiensk; familieejet og hyggeligt, hvor  gæstfrihed og varme gennemsyrer stedet.

Endvidere er hér en varm kilde, så poolen bliver hver dag fyldt med termisk vand fra  kilden, fyldt med gode mineraler til helbredelse og regenerering. I dette vand træner vi hver dag, og desuden træner vi på tagterrassen om morgenen for de morgenfriske.

For dem som har lyst er der kulturelle oplevelsesture om eftermiddagen, eller man kan slappe af og dase med en god bog, ligge ved poolen, ved stranden eller shoppe i Ischias mange butikker.


ANNULLERET

11. maj - 20. maj 2021,

10 dage (9 nætter) ANNULLERET


SÆRREJSE: YOGA OG MEDITATION. På denne rejse er fokus din indre rejse til centrering, balance og harmoni.

Sri Sri Yoga er en yogaform som indeholder åndedrætsøvelser, yogastillinger og meditation, som bringer helhed, velvære og overskud.


Oplev det endnu spirende forår på Ischia, hvor blomsterne springer ud og alt er nyt og friskt!


 • Dobbeltværelse pr. person kr. 
 • Inkl. morgenmad og træning
 • Halvpension (aftensmad, 3 retters menu) kr.
 • Mulighed for enkeltværelse

ANNULLERET

2. juni - 11. juni 2021,

10 dage (9 nætter) ANNULLERET


Sommeren er begyndt og nogle dage er temmelig varme.  Havet når en temperatur på omkring 23 grader. Blomsterne er sprunget ud og vi når den sidste fryd inden den italienske sommervarme for alvor sætter ind.


 • Dobbeltværelse pr. person kr. 8.595,-
 • Inkl. morgenmad og træning
 • Halvpension (aftensmad, 3 retters menu) kr. 1.080,-
 • Mulighed for enkeltværelse

20. maj - 29. maj 2021,

10 dage (9 nætter) ANNULLERET


Det er sidst på foråret og sommervarmen lurer om hjørnet. Havet er stadig friskt, og blomsterne springer ud.


 • Dobbeltværelse pr. person kr. 
 • Inkl. morgenmad og træning
 • Halvpension (aftensmad, 3 retters menu) kr. 
 • Mulighed for enkeltværelse

ANNULLERET

19. - 28 . september 2021,

10 dage (9 nætter)


Eftersommeren på Ischia er fantastisk! Havet er varmt, tempoet er lavt efter sommerens hektik på øen og det er tid til at geare ned. Der er stadig vidunderligt blomsterflora og vinrankerne er klar til at blive høstet til den skønne Ischianske vin.

På denne rejse vil det være muligt at tilkøbe en heldagsudflugt til Pompeji med danske rejseguide Mette Kromann Thomsen  som guide. 

Læs mere om Mette hér: http://guidemette.dk/


 • Dobbeltværelse pr. person kr. 8.853 ,-
 • Inkl. morgenmad og træning
 • Halvpension (aftensmad, 3 retters menu) kr. 1.017,-
 • Mulighed for enkeltværelse

1 Ledig plads!

1. - 10. oktober 2021

10 dage (9 nætter)På Ischia er havet stadig varmt, øen er lige smuk, tempoet er lavt og det er tid til at geare ned for ischianerne. Der er stadig vidunderligt blomsterflora og vinrankerne bliver høstet til den skønne Ischianske vin.


 • Dobbeltværelse pr. person kr. 9.058,-
 • Inkl. morgenmad og træning
 • Halvpension på Ischia (aftensmad, 3 retters menu) kr.1.017,-
 • Mulighed for enkeltværelse

Ledige pladser!

Regler og vilkår

Det er en rejsendes ansvar at kontrollere, at alle navne i bestillingen, bekræftelse og billetter er skrevet korrekt og stemmer helt overens med passet.
Ved betaling af depositum er aftalen bindende for kunden, og samtidig accepterer kunden  de skriftligt meddelte og/eller på hjemmesiden oplyste vilkår for rejsen. De af kunden godkendte bestillinger betragtes som fuldbyrdede. Dette betyder, at rejsen efter at kunden har godkendt bestillingen, som hovedregel, ikke kan at ændres eller annulleres. Dog kan kunden kan indtil til 3 måneder før afrejse  annullere rejsen dog uden refusion af depositum. Ved kundens annullering herefter, skal hele rejsen betales, og kundens egen rejseforsikring dækker efter deres gældende regler.
For køb på RikkeHjorth.dk er der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 samt § 7 stk. 2 nr. 5, der undtager personbefordring fra forbrugeraftalelovens anvendelsesområde.
Ved bestilling efter kontakt med RikkeHjorth.dk er det den rejsendes ansvar at tjekke, at bekræftelsen stemmer overens med det bestilte.  Al korrespondance foregårpr. e-mail. Kontroller derfor jævnligt e-mailadressen. Den rejsende er også ansvarlig for at kontrollere rejsedokumenter og flyselskabets betingelser for den bestilte rejse.
Det er den rejsendes ansvar at kontroller flytider samt eventuelle tidsændringer for både ud- og hjemrejsen.

RikkeHjorth.dk tager forbehold for tekniske problemer og prisfejl, som ligger udenfor vores kontrol samt forbeholder sig retten til at fratræde aftalen i sådanne tilfælde. 

Oplysningspligt
Kunden forpligter sig til at oplyse rejsefeber.dk om omstændigheder som kan være afgørende for gennemførelsen af rejsen. Som ikke udtømmende eksempler kan bl.a. nævnes: Graviditet, anden nationalitet end dansk, allergi og andre lidelser samt sygdom.
Er du usikker på, om der eksisterer omstændigheder som kan påvirke gennemførelsen af din rejse, bedes du kontakte os før du gennemfører din bestilling. Har du ikke adviseret RikkeHjorth.dk om omstændigheder der kan påvirke rejsens gennemførelse før du bestiller, mister du retten til eventuel reklamation for ikke gennemført rejse, samt eventuelle komplikationer der måtte opstå på destinationen som følge af disse omstændigheder.
RikkeHjorth.dk følger pakkerejseloven (Lov nr. 1666 af 26/12/2017 om pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer). Se hele loven her:  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=196896